Természetes és pénztárcabarát megoldások

Ne vizsgálatokról és orvosokról szóljon az élete, hanem arról, amiről Ön szeretné.

Egészségtudatosság – tudatos egészség

15-health-wellness1Egyre több fórum, írás és cikk foglalkozik az egészségtudatosság fontosságával, és azzal a stresszes és rohanó életmóddal, amellyel mindannyian küzdeni kényszerülünk a mindennapokban.
De vajon mi a megoldás?
Amint azt mindannyian tudjuk, látjuk és halljuk, számtalan elvárásnak kellene napi szinten megfelelnünk. 21. századbeli, modern életmódunk mellett oda kellene figyelnünk arra, hogy egészségtudatosan éljünk. Az „apróbb” problémákra, mint például az életünket könnyen megkeserítő álmatlanság, a stressz vagy a székrekedés általában csak legyintünk, pedig sok esetben van egyszerű és gyors megoldás, amitől javulhatna az életminőségünk és jobban helyt tudnánk állni a mindennapokban.

Hogyan tehetjük meg tehát a lehető legtöbbet az egészségünkért úgy, hogy közben ne a gyógyszerekről, a különféle szigorú diétákról, a mindenféle tudományos és áltudományos módszerek kereséséről és kipróbálásáról szóljon az életünk és a havi költségvetésünk?

A megoldás

Számtalan jelentéktelennek tűnő, ám az életünket annál jobban megkeserítő problémára létezik természetes és pénztárcabarát megoldás.

Cégünk, a CasaPharma tudományos, ugyanakkor természetes és személyre szabott megoldást kínál termékeivel az Ön egészségügyi problémáira, kizárólag szakértők ajánlásával és közreműködésével.

Egyszerű és gyors segítséget, hogy ne vizsgálatokról és orvosokról szóljon az élete, hanem arról, amiről Ön szeretné.

A cégünkről

Vállalatunk elődje a tevékenységét a ’90-es évek végén kezdte. Ekkor különféle magyar fejlesztésű találmányok, étrend-kiegészítők külföldi és hazai értékesítésével foglalkozott más cégekkel együttműködve.

Vállalkozásunk egy közelmúltban történt tőkeemelést követően vette fel a CasaPharma nevet az újonnan belépett tulajdonostársak egyetértésével.

A CasaPharma – elődje törekvéseit megerősített háttérrel folytatva – továbbra is arra törekszik, hogy az embereknek természetes megoldásokat kínáljon azon gyógyászati iskola keretén belül, amely szerint mindig a legenyhébb, de már teljes hatékonyságú szerekkel kell az egészséget fenntartani, illetve visszaállítani.

Cégünk termékportfóliója jelenleg kialakítás alatt áll. Kérjük, feltétlenül nézzen vissza később oldalunkra, amelyet folyamatosan frissítünk és bővítünk.

A szakmai háttér

Dr. Kasza Pál

ügyvezető igazgató

1971-ben szerzett gyógyszerészi oklevelet, 1976-ban egyetemi doktorátust.
Pályafutása során a gyógyszerészi szakma számos területén működött és szerzett tudást, tapasztalatokat.

Egyetemi tanársegédként gyógyszertechnológiai kutatásokat végzett, majd ipari tanácsadó lett Angolában.

Később bekerült a gyógyszeripar szellemi termékekkel, licenc értékesítéssel foglalkozó világába. Ez a rendkívül összetett terület magában foglalta a gyógyszerkutatást, fejlesztést, technológia transzfert, hatóanyag kereskedelmet, nemzetközi törzskönyvezést és licenc értékesítést. Az itt szerzett tudás került kiaknázásra később alapított magánvállalkozásában.

Számos nyelven beszél, kedvtelésből irodalmi fordításokat készít portugálból és lengyelből, ez utóbbiakat könyvben is kiadta.

Kasza Orsolya

ügyvezető igazgató

A Külkereskedelmi Főiskolán végzett marketing szakon 1998-ban. Szakmai tapasztalatát a média, a hanglemezipar és az információs technológia területén szerezte.

Eddigi karrierje során elsajátította az elsősorban a multinacionális cégeknél megtanulható fogyasztóorientált látásmódot, a különféle márkák menedzseléséhez szükséges piac ismereteket és a marketingeszközök hatékony és optimális használatát.

Közel 15 éves pályafutása következő lépcsőfokaként úgy döntött, hogy édesapjával közösen saját vállalkozást indít, és így a családi hagyományoknak megfelelően belép az egészségügyi kereskedelem területére, hogy tudását ezentúl saját, illetve a CasaPharma meglévő és jövőbeli partnereinek és vásárlóinak hasznára kamatoztathassa.

Comments are closed.

© 2013 CasaPharma Kft.